Gränsgångaren – en frivillig helhetsmakare

I min roll som strateg på Region Värmland har jag till uppgift att vara med och initiera, stödja, samordna och ibland leda regionala utvecklingsprocesser. Jag behöver röra mig mellan olika samhällssektorer och organisationer och förstå olika roller och kulturer. Men även på olika nivåer: lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Helt enkelt vara en gränsgångare som berättar vad som händer, förhandlar, får med aktörer på båten, för ihop sådana som kan ha nytta av varandra och driver på för att få saker att hända.

Anders Olsson, strateg Innovativa miljöer, Region Värmland
Anders på gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s