Projektledare klar för Det företagsamma Värmland

Sofia Axelson börjar som projektledare för det entreprenörskapsfrämjande projektet Det företagsamma Värmland den 11 mars 2011. 

För närvarande leder Sofia Interregprojektet Innovation Music Network där man verkar för entreprenörskap i musikbranschen. Tidigare har Sofia både utformat och lett projekt med syfte att stimulera entreprenörskap i skolan. Under en period gör Sofia en överfasning mellan projekten.

Anna Lundmark Lundbergh och jag är mycket glada över att ha rekryterat Sofia. Hon är en erkänt duktig projektledare och matchar mycket väl den profil vi satte upp inför rekryteringen. Hennes drivkraft parat med förmåga att lyfta fram andra samt hennes analytiska och administrativa förmåga ser vi som stora tillgångar. Att hon dessutom i flera projekt arbetat med entreprenörskapsfrågor är ytterligare en tillgång.

Varmt välkommen Sofia till ett av Värmlands flaggskeppsprojekt!

Kontaktuppgifter: sofia.axelsson@almi.se, +46 54-14 93 70

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s