Viktigt steg för The Paper Province och för Värmland!

Idag fick The Paper Province besked från Vinnova om att de beviljats medel för att skriva  en ansökan till Vinnväxtprogrammet. Genom beslutet kommer en gedigen planerinsprocess att starta för att flytta fram klustrets och Värmlands strategier ytterligare.

Vinnova skriver i sitt beslutsmeddelande att The Paper Province på ett övertygande sätt beskrivit initiativets potential att skapa regional konkurrenskraft genom förnyelse och gränsöverskridande samverkan mellan ett traditionellt industriellt styrkeområde och en framväxande förnyelse av näringslivet. Ansökan har potential att skapa regional konkurrenskraft både i ett nationellt och internationellt perspektiv.

Någon kanske undrar vad projektet heter: ”The Paper Province 2.0 – Ett innovationssystem för en biobaserad samhällsekonomi”

Maria Hollanders glada mejl till oss som varit inblandade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s