Det företagsamma Värmland – lättillgänglig och attraktivt slutdokumentation

Nu kan ni ta del av vad projektet Det företagsamma Värmland gjort. Nästan allt finns fr o m nu och ett antal år framåt på webben. Det hela är förpackat på ett lättillgängligt sätt och det behövs inte många klick för att nå den information man söker.

De viktigaste resultaten möter man direkt på första sidan. Det kan t ex handla om Sveriges största Starta företag-dag, att vi var först i Sverige med regionala sidor på verksamt.se eller att Värmlands kommuner numer är bäst i Sverige på bemötande och service gentemot företag.

Man kan lätt sortera ut vad som hänt i en kommun, vilket pressmaterial som gått ut eller vilka filmer som producerats. Du kan även gå in och filtrera ut allt som berört din organisation.

Inte minst gillar jag sidan om framtiden. Vad behöver vi förvalta och utveckla för att stärka entreprenörskapet i Värmland?

Min uppfattning är att det här kommer att bli en god förebild för hur stora projekt med offentlig finansiering gör sin slutredovisning. När projektledaren Margareta Callert och jag presenterade sidan för Tillväxtverkets programkontor i Gävle i fredags så fick jag den bilden bekräftad.

Skärmavbild 2013-12-02 kl. 09.13.12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s